Griffins’ Nyheter

placeholder


Mors dag
Brunch

Vanligtvis har vi stängt på söndagar men den 28/5 håller vi dörrarna öppna för dig och din mamma. Vi dukar upp för en heldag med brunch. Givetvis är du välkommen även om du inte brunchar med din mamma. Har du besökt vår brunch tidigare? Det är ett urval av våra klassiska rätter tillsammans med några unika brunchrätter, vi har även ett otroligt dessertbord.

Allt om brunchen finner du här.

placeholder

101 World’s Best
Steakrestaurants

Griffins’ Steakhouse tar plats 93 på 101 World’s Best Steakrestaurants när listan för 2023 släpptes.


En väldigt hedervärd lista där endast Griffins’ och AG har tagit närvaro från Sverige. Vilket gör att det känns ännu bättre att få vara med på listan, nu lägger teamet på ett extra kol på Griffins’ med att göra en ordentlig uppdatering av menyn och vårt varumärke för att förhoppningsvis till nästa år ta en ännu bättre placering. 101 World’s Best Steakrestaurants grundades i London av Upper Cut Media House år 2018. Det finns sju huvud kriterier som juryn utgår efter och som måste uppfyllas för att få vara med på listan. Det finns totalt 11 steak ambassadörer utspridda över kontinenterna som besöker över 700 restauranger om året.

placeholder

löjromstaco

En av några signaturer är Löjromstacosen, den är ett måste när du besöker oss. Den har varit med på menyn sen många år tillbaka och även om den har förfinats lite med åren, så är fortfarande det mesta i originalskick. Varför ändra på ett vinnande koncept?

placeholder

Ny Drink

Griffins’ Steakhouse Extraordinaire välkomnar er från förmiddag till sen kväll, måndag - lördag och oavsett om du tittar in för något enkelt i baren en tisdag, en lunch eller finfredag så ska det kännas välkomnande, omfamnande och okomplicerat