Griffins’ Nyheter

placeholder

En utekväll extraordinaire

Griffins' Steakhouse, beläget vid vattnet i det imponerande Waterfront Building på Klarabergsviadukten 67, erbjuder en unik mat- och dryckupplevelse i Stockholm. Ett besök här är perfekt för allt från en casual drink till en storslagen middag då vi håller öppet från förmiddag till sen kväll, måndag till lördag. Menyn innehåller inte bara steakhouse-klassiker utan även ett brett utbud av rätter för alla smaker, inklusive alternativ för de som föredrar annat än kött. För en exklusiv och oförglömlig kväll i Stockholm, står Griffins' Steakhouse som en kulinarisk höjdpunkt och symbol för stadens förmåga att erbjuda förstklassiga upplevelser. Läs mer här

placeholder

Stiggins Plantation

Griffins’ signaturdrink - Stiggins Plantation är en drink gjord på plantation pineapple, dry curaçao, lime, ananas & ananasskum. Den oemotståndliga drinken förenar ananasens friskhet med citrus från dry curaçao och lime. Serveringen med ananas och ananasskum ger dig en tropisk smakupplevelse i varje klunk. Välkommen till baren på Griffins’. Läs mer om signaturdrinkar på Stureplansgruppens övriga enheter här.

placeholder

Bananasplit på köpet

Sportlovet blir ännu roligare på Griffins’. Ta med era barn och ungdomar upp till 16 år för att få ljuvlig bananasplit utan extra kostnad för hela sällskapet. Passa på när barnen står för desserten. Gäller 23/2-2/3 för upp till 8 personer där alla ätit varmrätt. Välkomna!

placeholder

Nytt från grillen

Det finns en ny favorit på menyn och grillen. Flat iron är en styckdetalj som vi är säkra på att ni kommer älska med dess rejäla smak. Vi rekommenderar att beställa in vår nya side smörkokt majs till kombinerat med någon av våra andra populära sides. Pommes, gratäng eller en sallad, valet är helt upp till dig. Varmt välkomna till Stockholms Steakhouse.

placeholder

Bli vår valentine

Fira kärleken med en upplevelse extraordinaire på Griffins’ Steakhouse. Oavsett om du är ute efter en romantisk middag med din partner, mysig middag med vänner eller bara middag för två, kan du vara säker på att Griffins' kommer att leverera en unik och minnesvärd upplevelse. Är kvällen redan planerad med barnen? Boka in en sen lunch eller tidig middag och njut av varandras sällskap över en god måltid. Vill du unna dig något extra, erbjuder vi vår populära Steak Frites som exklusiv lunchrätt för endast 245 kr dagen till ära. Ge dig själv och någon du tycker om en smakfull upplevelse

placeholder

Middag med
närhet till allt

Ska du iväg på teater efter maten? Har du ett tåg att passa? Griffins‘ håller öppet från tidig förmiddag till sen kväll. Med det centrala läget passar en middag hos oss både för en helkväll och när du har en tid att passa. Vår närhet till evenemang av olika slag gör oss till det perfekta stället att inleda kvällen på.

placeholder

Svensk gårdskyckling
À la Griffins’

En höjdare på vår meny är vår svenska gårdskyckling. Vi filear den på plats innan den confiteras i 5 timmar och tillagas till perfektion på grillen. Av benen skapar vi en smakrik kycklingsky som tillsammans med mycket smör och chimichurri gör en vanligtvis enkel maträtt till en smakupplevelse utöver det vanliga.

placeholder


Torsdagsvin

Vintorsdag på Griffins’ är ett uppskattat inslag där ni får ta del av vår otroliga vinlista innehållande något för alla smaker. Njut av utvalda viner på glas från klassiska regioner till nya spännande områden för en trevligare torsdagskväll.

placeholder


Stora sällskap

På Griffins’ älskar vi stora sällskap och gör allt för att skapa en minnesvärd kväll. Oavsett om det är en kick off med företaget eller en födelsedagsmiddag med vännerna erbjuder vi olika lösningar som passar era önskemål. För det stora sällskapet har vi Buren, här får ni plats upp till 40 personer. Upplev en extraordinaire upplevelse och middag i en avslappnad atmosfär där ni tar del av middagssorlet samtidigt som ni sitter separat för er själva. Läs mer här.

placeholder


Brunchen
är tillbakaSommaren övergår till höst och Griffins’ populära brunch är äntligen tillbaka. Välkommen in för att avnjuta en extraordinaire brunch där vi dukar upp klassiska favoriter tillsammans med unika brunchrätter. Avsluta din vistelse på topp med vårt otroliga dessertbord.

Läs mer om brunchen och boka här.

placeholder


Mors dag
BrunchVanligtvis har vi stängt på söndagar men den 28/5 håller vi dörrarna öppna för dig och din mamma. Vi dukar upp för en heldag med brunch. Givetvis är du välkommen även om du inte brunchar med din mamma. Har du besökt vår brunch tidigare? Det är ett urval av våra klassiska rätter tillsammans med några unika brunchrätter, vi har även ett otroligt dessertbord.

Allt om brunchen finner du här.<

placeholder

101 World’s Best
Steakrestaurants

Griffins’ Steakhouse tar plats 93 på 101 World’s Best Steakrestaurants när listan för 2023 släpptes.


En väldigt hedervärd lista där endast Griffins’ och AG har tagit närvaro från Sverige. Vilket gör att det känns ännu bättre att få vara med på listan, nu lägger teamet på ett extra kol på Griffins’ med att göra en ordentlig uppdatering av menyn och vårt varumärke för att förhoppningsvis till nästa år ta en ännu bättre placering. 101 World’s Best Steakrestaurants grundades i London av Upper Cut Media House år 2018. Det finns sju huvud kriterier som juryn utgår efter och som måste uppfyllas för att få vara med på listan. Det finns totalt 11 steak ambassadörer utspridda över kontinenterna som besöker över 700 restauranger om året.

placeholder

löjromstaco

En av några signaturer är Löjromstacosen, den är ett måste när du besöker oss. Den har varit med på menyn sen många år tillbaka och även om den har förfinats lite med åren, så är fortfarande det mesta i originalskick. Varför ändra på ett vinnande koncept?

placeholder

Ny Drink

Griffins’ Steakhouse Extraordinaire välkomnar er från förmiddag till sen kväll, måndag - lördag och oavsett om du tittar in för något enkelt i baren en tisdag, en lunch eller finfredag så ska det kännas välkomnande, omfamnande och okomplicerat