placeholder

En utekväll extraordinaire

Hos oss på Griffins’ Steakhouse kan du spendera hela dagen och kvällen. Beläget vid vattnet, i imponerande Waterfront Building på Klarabergsviadukten 67, står vårt steakhouse som ett måste för alla som söker en oförglömlig mat- och dryckupplevelse i hjärtat av staden.

Vid första anblick kan Griffins’ verka som vilket steakhouse som helst, men stig in, och du upptäcker snart att det är allt annat än ordinärt. Restaurangens inredning, en lekfull mix av udda sammetsstolar, djupa soffor och en livlig bar, skapar en omedelbar känsla av välkomnande. Atmosfären är avslappnad men samtidigt sofistikerad, vilket gör det till den perfekta platsen för allt från en casual drink till en storslagen middag.

placeholder

Vi tar emot gäster från förmiddag till sen kväll, måndag till lördag, och erbjuder ett brett spektrum av matupplevelser. För de som bara vill njuta av en drink i baren eller för dem som söker en fulländad middagsupplevelse, finns det något för alla. Trots vårt namn som steakhouse, inkluderar menyn ett varierat utbud av rätter, vilket garanterar att även de med andra preferenser än kött kan hitta något lockande.

Kvaliteten på maten står alltid i centrum hos oss. Råvarorna är av högsta kvalitet, omsorgsfullt utvalda för att skapa rätter som är minnesvärda både till smak och presentation. Köttälskare kommer att jubla över de saftiga stekarna, perfekt tillagade och ackompanjerade av krämiga såser och innovativa tillbehör. För de som söker något annat än kött erbjuder menyn ett spännande utbud av alternativ som säkerställer en riklig och tillfredsställande måltid.

placeholder

Helgerna på Griffins’ är något ni måste uppleva, med en brunchupplevelse som överträffar det vanliga. Vi dukar upp en buffé som blandar traditionella brunchfavoriter med nya, spännande smaker, allt ackompanjerat av ett generöst utbud av desserter. Detta gör oss till det perfekta valet för en avslappnad men ändå exklusiv start på dagen.

Våra gäster vittnar om en restaurang extraordinaire, allt från den utsökta maten till den inbjudande atmosfären. Vi står inte bara som en kulinarisk höjdpunkt i Stockholm utan också som en symbol för stadens förmåga att erbjuda upplevelser av högsta kvalitet.

För den som letar efter en utekväll i Stockholm som kombinerar prisbelönt mat, en varm och välkomnande miljö, oslagbart läge och goda drinkar i baren är Griffins’ Steakhouse det självklara valet. Oavsett om det är för att fira en speciell händelse, njuta av en lyxig middag, eller bara unna sig en oförglömlig kväll, garanterar vi och all personal en upplevelse att minnas.

Läs mer