World's 101 Best Steak Restaurants

placeholder

Griffins’ Steakhouse, beläget vid Klarabergsviadukten i hjärtat av Stockholm, är en av världens främsta destinationer för köttälskare. Vi är stolta över att vara listade som en av världens 101 bästa steakhouses för 2024, vilket återspeglar vår passion för högkvalitativ mat och enastående service.

Hos oss på Griffins’ Steakhouse strävar vi efter att varje måltid ska vara en minnesvärd upplevelse. Vår restaurang erbjuder en harmonisk blandning av modern och traditionell design, vilket skapar en elegant men ändå avslappnad miljö som passar perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du vill njuta av en intim middag för två eller fira en speciell händelse med ett stort sällskap, är Griffins’ det perfekta valet.

placeholder

Vår meny är noggrant utformad för att erbjuda det bästa av vad köttvärlden har att erbjuda. Våra erfarna kockar använder endast de finaste ingredienserna för att säkerställa att varje rätt överträffar dina förväntningar. Vi rekommenderar särskilt våra grillade rätter, som har gjort oss kända internationellt och fått oss att hamna på listan över världens bästa steakhouses.

Vårt kött är noggrant utvalt och tillagat till perfektion för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. För att komplettera de kraftfulla smakerna av vårt kött har vi sammanställt en imponerande vinlista. Varje vin är noggrant utvalt för att säkerställa att det harmoniserar perfekt med våra rätter och förhöjer din matupplevelse. Vårt kunniga personal står alltid redo att hjälpa dig välja det perfekta vinet till din måltid.

placeholder

Vår lokal är även utformad för att enkelt kunna hantera stora grupper, vilket gör det till en idealisk plats för att fira födelsedagar, jubileer, företagsevenemang och andra speciella tillfällen. Vår charmiga sektion ”Buren” rymmer upp till 40 personer, vilket garanterar att varje gäst känner sig väl omhändertagen och delaktig i festligheterna. Vi erbjuder också möjligheten att boka hela Buren eller hela restaurangen för att skräddarsy din upplevelse efter dina behov.

placeholder

Beläget nära både Kungsholmen och Stockholms centralstation, är Griffins’ Steakhouse lätt att nå och ett självklart val för både stockholmare och besökare. Vår centrala placering gör det enkelt för dig att besöka oss, oavsett om du kommer för en snabb drink i baren, en lunch med kollegor eller en festlig middag på en fredagkväll. Vi ser fram emot att välkomna dig till Griffins’ Steakhouse och ge dig en matupplevelse som du kommer att minnas länge. Oavsett tillfälle, lovar vi en exceptionell måltid i en fantastisk miljö. Besök oss och upptäck varför vi är en av världens bästa steakhouses.